Ook dit jaar organiseren we een kersttoernooi voor de leden vanaf meisjes B en hoger. Inschrijving start om 19:30. Wij zorgen voor de hapjes en de muziek, jullie voor de gezelligheid!

Locatie: de Splitting
Aanvang: 20:00

Afgelopen donderdag was het dan zo ver. De wedstrijd der wedstrijden. Het Feyenoord-Ajax van de volleybalwereld, namelijk Action H3 tegen jawel, niemand minder dan Action H2! De wedstrijd begon om acht uur en zoals popcorn bij een film hoort, hoort bij een spannende wedstrijd publiek. En dat publiek was er. In de eerste set liepen beide teams gelijk op. Vanaf de 4-4 begon H2 snel uit te lopen met een goede servicedruk. De eerste set was daardoor snel afgelopen en geëindigd in een 25-11 winst voor H2. De tweede set liepen we langer gelijk op. 8-8 stond het toen H2 weer uitliep. Weer een goede servicedruk, goede passing en sterk bij het net. De tweede set werd gewonnen met 25-14. We hadden al 2 punten binnen. Nu kwam de beruchte 3e set. We zijn constant alert geweest. Hierdoor hebben we de derde set ook binnen geharkt met 25-8. De vierde set was er doorheen gevlogen. Geen enkele time-out heeft ons van de wijs gemaakt en er waren opslagbeurt van 11 punten (Topper Martin!). De vierde set werd gewonnen met 25-8. Om negen uur precies zaten we in de kantine met z’n allen om onze eerste overwinning (tevens de eerste wedstrijd) te vieren. Het bleef nog lang onrustig in de kantine op deze doodnormale donderdagavond. Iedereen die is komen kijken, heel erg bedankt! Ook de thuisspelende ploeg willen wij bedanken voor hun sportiviteit. Op naar de volgende overwinning!
Groeten Heren 2!

Dankzij Harriët Klok(D3) heeft onze club €2500,00 mogen ontvangen van Mediamarkt. Harriet heeft de Mediamarkt Club maandprijs van augustus gewonnen en mocht naast haar eigen prijzen nog €2500,00 euro uitdelen aan een regionale club of stichting. Harriet nogmaals bedankt dat je onze volleybal club hebt uitgekozen.

Lees hier het complete bericht van de NEVOBO.

http://www.volleybal.nl/nieuws/aanpassingen-regels-om-spelplezier-te-bevorderen

Update 15-06-2016:

Enkele wijzigingen en een nieuwe link: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/wijzigingen-spelregels-en-reglementen-welke-dan

Dinsdag 16 februari om 19:00 is onze jaarvergadering in de kantine van sporthal de Splitting. Er staat koffie of thee voor je klaar 

Download de agenda: jaarvergadering 2014/2015

In verband met de weersomstandigheden en de vooruitzichten hierop is na overleg besloten de minitraining van vanavond niet door te laten gaan. We hopen op jullie begrip en zien iedereen graag volgende week weer terug!

De mini’s van volleybalvereniging Action in Nieuw Buinen zijn kam- pioen geworden.

De minis spelen niveau zes en de namen zijn als volgt: Vlnr Coach Henk, Larissa, Esther, Michelle en Yvet.

Zaterdag vanaf 15.00 uur hebben we in de kantine van de splitting een groot scherm. We willen dit graag met de vereniging gezamelijk kijken, maar niet leden zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Kom ook zaterdag

 

 

 

 

Het bestuur vond het de hoogste tijd voor een nieuwe en frisse uitstraling van onze volleybalclub. Na 36 jaar wordt het tijd voor iets anders. De clubkleuren zwart, rood en wit zijn uiteraard aangehouden voor de lay-out. Het logo is opnieuw ontworpen, met het oorspronkelijke logo in het achterhoofd. Ook is er een nieuwe website gemaakt waar informatie en blogs op te vinden zijn. De nieuwe website staat rechtstreeks in verbinding met de NeVoBo website en haalt alle wedstrijdinformatie en uitslagen hier vanaf. 

Wij vinden het erg mooi geworden en zijn er trots op! Wat vinden jullie?